ASAYİŞ Haber Girişi : 21 Mayıs 2019 14:34

Kars'ta Narkotik Operasyonu 2 Kişi Tutuklandı

Kars'ta Narkotik Operasyonu 2 Kişi Tutuklandı
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğünce 16-18 Mayıs 2019 tarihleri arasında sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yapılan 2 ayrı operasyonda; Araç içerisinde bulunan M.A. ve M.T. isimli şahısların polislerden kaçarken elektrik direğine çarparak durması sonucu bölgede yapılan arama neticesinde 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 9 fişek ele geçirildi.
Yakalanan Ö.Ç. ve S.B. isimli şahısların yapılan üst aramasında toplam 25,54 gr uyuşturucu madde,1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 5 adet tabanca fişeği ele geçirilmiş olup, Adli mercilere sevk edilen şahıslar uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti suçu kapsamında tutuklanarak ceza evine teslim edilmişlerdir.
Kars Emniyet Müdürlüğü olarak, “Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak devam edecektir.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.