KARS Haber Girişi : 26 Mayıs 2020 09:35

Kars Belediye Başkanı Bilgen Tarih Verdi

Kars Belediye Başkanı Bilgen Tarih Verdi
Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, Kars'ın merkez mahallerinin en büyük sorunu olan yol sorunu için tarih verdi.

Kars Güncel-  Kars'ta vatandaşların en büyük şehir sorunsallığı olarak yıllardır süre gelen bozuk yol sorunu hakkında bir vatandaşın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı üzerine "Karsın Yıllardır Bitmek Bilmeyen Yol Sorunu"  başlığıyla gündeme getirmiştik.

Yapılan paylaşım üzerine Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen konu hakkında açıklama yaparak  4 Haziran'da başlıyoruz dedi. Bilgen yaptığı açıklama paylaşımında; "4 Haziran tarihinde yol yapımı ile ilgili hizmet ve mal alım ihalesi yapılacak.Eş zamanlı olarak parke taşı ve asfalt tesislerimizde ürettiğimiz malzeme de sahada uygulanmaya başlayacak." ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cumhur Güzeldereli 01 Ocak 1970 02:00

    Yıllardır memleketime yazları geldiyimde yapılan asfaltı göruyorm yanlış bir çalışma var.Yol yapımı 5 tabakadan oluşur. 1.Alttemel 2.Temel 3.bütümlü temel 4.Binder 5.Aşınma olarak yapılır ve sıkıştıma çok iyi olmalı ancak toprak zemine ısısı bile tam olmayan imalat gördüm ve üzüldüm kış memleketinde üç ay dayanır.Lütfen işin başına işi bilenleri getirin ancak o zaman düzelir.

  • İdo 01 Ocak 1970 02:00

    Yenişehir Mahallesi İsmail Aytemiz Bulvarı ara yolları kesinlikle yapılması lazım ilkokul yolu çamur bildiğin tarla yolu