YAŞAM Haber Girişi : 03 Şubat 2020 21:41

Kanal Kars Projesi Twitter Gündeminde

Kanal Kars Projesi Twitter Gündeminde
Twitter'da Kars'la alakalı mizahi ve düşündüren paylaşımlar yapan hesaptan "Kanal Kars 2023 Projesi" notuyla paylaşılan gönderi Kars'la alakalı sosyal medyanın en komik paylaşımı oldu.
Kars Güncel- Sosyal medya hesabı twitter da No Contect Kars hesabı Kars'la alakalı olarak yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni toplarken takipçileri ise kendilerini tebessüm etmekten alı koyamıyor.

Hesaptan son olarak Kars'la ilgili yapılan "Kanal Kars 2023 Projesi" paylaşımı kısa sürede yüzlerce beğeni alırken, takipçilerin yorumlarını da okurken bir o kadar eğlenceli hale dönüştü.

Önemli Duyuru ! "Sadece mizahi amaçla derlediğimiz Kanal Kars 2023 Projesi, her hangi bir gerçeklik yansıtmamakta ve geçerliliği bulunmamaktadır"


No Contect Kars;
Kars 2023 projemiz ile karşınızdayız. İlk önce Rize'yi, Ordu'nun yanına taşıyoruz. Erzurum'un da yüz ölçümü çok büyük gerek yok o kadar büyüklüğe oradan da açtık mı yolu Selim ve Sarıkamış sahilinde deniz kokusunu içinize çekebilirsiniz .

No Contect Kars; Kanal Kars 2023 v2 Projemiz ile Ardahan ve Iğdırı da aramıza alarak eski günlerdeki gibi güçlü olmayı hedefledik. Misyonumuz, Erzurumdan uzaklaşmak. Vizyonumuz, Marmara Denizini aşarak Atlas Okyanusuna yakın bir yerde ada ülkesi olarak yaşamak


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.