KARS Düzenleme Tarihi : 26 Kasım 2020 22:05 Haber Girişi : 26 Kasım 2020 22:11

Yüzeyi Buz Tutan Çıldır Gölü'nde Atlı Kızak Sezonu Başladı

Yüzeyi Buz Tutan Çıldır Gölü'nde Atlı Kızak Sezonu Başladı
Yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü'nde yerli ve yabancı turistlerin atlı kızak keyfi
Yüzeyi Buz Tutan Çıldır Gölü'nde Atlı Kızak Sezonu Başladı

Kars Güncel- Kars'ta etkili olan soğuk hava nedeniyle yüzeyi tamamen buzla kaplanan Çıldır Gölü'nde atlı kızak sezonu başladı.

Kış turizminin önemli popülasyon noktalarından olan ve yerli yabancı çok sayıda turisti ağırlayan Kars'ta ziyaretçilerin uğrak noktası olan Çıldır Gölü kış turizmi içinde ziyaretçilerine kapılarını açtı. Yüzeyi  buzla kaplı olan Çıldır Gölü üzerine atlı kızak keyfini yaşayan vatandaşlar ise bu mutluluğu sosyal medyada fenomen olan Dural Daşdemir ile yaşıyor.

Çıldır Gölü kenarında bulunan işletmede gölde kendileri tarafından tutulan balık çeşitleri ile atlı kızak hizmetiyle beraber eskimo usulü balık tutulması ve donuş göl üzerinde konsept fotoğraf çekimleri konusunda ziyaretçilere hizmet vermekte.

Yüzeyi buzla kaplı Çıldır Gölü üzerinde atlı kızak turu atmak ve turizm faaliyetleri ile alakalı haberlere ulaşıp bilgi almak için 0532 179 88 96 nolu telefon ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.