GÜNDEM Haber Girişi : 10 Ocak 2019 20:22

Yasin Aşkın Yıldırım'dan Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine Ziyaret

Yasin Aşkın Yıldırım'dan Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine Ziyaret
Türkiye İnsan Hakları Kurumu Kars il üyesi Yasin Aşkın Yıldırım, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği'ni ziyaret etti.

Kars Güncel-  Yapılan ziyarette; "Yasin  Aşkın Yıldırım "Vatanımız  ve milletimizin varlığı için kendi canlarını hiçe sayarak şehit düşen ve gazi olan kardeşlerimizin ailelerinin bulunduğu ve kurduğu bu mekanda bulunmak ayrı bir şereftir." ifadelerini kullandı.

Yıldırım; "Bizler her daim devletimizin yanında asil bayrağımızı daha yükseklerde dalgalandırmak için var gücümüzden çalışacağız. Vatanı, bayrağı, ezanı için canını feda eden şehit yakınlarımızın her zaman  yanların da olduk ve olmaya devam edeceğiz.  (STK) ve şahsım olarak Elele verip neler  yapabiliriz ve yapmalıyız görüş alış verişin de bulunduk. Yasin  Aşkın Yıldırım  “Şehitlerimizin ve gazilerimizin haklarını asla ödeyemeyiz." dedi.

Kars Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Muhsin Akçay ise, "Karsta faaliyet gösteren çeşitli sivil toplum kuruluşları da bulunmaktadır.  Biz  sivil toplum kuruluşları ile Elele verip ortak faaliyet yapmak istemekteyiz

Şehit ve Gazi  Ailelerimizin bir sorunu olduğunda çözmek için çaba gösteririz, çözemeyeceğimiz hususları da ilgili makamlara aktarırız ama sorunların çözümü, taleplerin karşılanması için her zaman tüm gayretimizi gösterdiğimizi bilmenizi isterim. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine de sabırlar diliyor.

Yasin Aşkın Yıldırıma ziyaretlerinden ve duyarlılığın dan ötürü teşekkür ederim dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.