YAŞAM Düzenleme Tarihi : 07 Kasım 2020 00:59 Haber Girişi : 07 Kasım 2020 01:00

Vatanını Sevenler Federasyonu'ndan Azerbaycan'a Destek

Vatanını Sevenler Federasyonu'ndan Azerbaycan'a Destek
Vatanını Sevenler Federasyonu, Dağlık Karabağ konusunda Azerbaycan'a destek vermek için Alican Sınır Kapısı'nda bir araya geldi.
Vatanını Sevenler Federasyonu'ndan Azerbaycan'a Destek

Kars Güncel- Türkiye'nin çeşitli illerinden bir araya gelen Vatanını Sevenler Federasyonu (VSF) üyeleri yıllarca Ermenistan işgalinde kalan ve Azerbaycan orduları tarafından geri alınması üzere mücadele verilen Dağlık Karabağ konusunda Azerbaycan'a destek olmak amacıyla bir araya geldi.

Şırnak, Hakkari, Diyarbakır, Van, Muş, Bitlis, Kars, Bingöl ve Ağrı illerinden ellerinde Türkiye ve Azerbaycan bayrakları ile Alican Sınır Kapısı'na gelerek burada basın açıklaması yapan federasyon üyeleri Azerbaycan'a her koşulda destek olduklarını ve Ermenistan tarafından işgal edilen Dağlık Karabağ topraklarının tamamen Ermenistan'ın çıkarılana dek verilecek mücadelenin destekçisi olduklarını belirttiler.

Yapılan etkinliğe  Vatanını Sevenler Federasyonu genel başkanı Mehmet Yılmaz, Kars İl Başkanı Oğuzhan Semetoğlu ve diğer il başkanları katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.