KARS Haber Girişi : 21 Eylül 2017 19:22

Vatandaşlar Derede Akan Pis Sulara Tepki Gösterdi

Vatandaşlar Derede Akan Pis Sulara Tepki Gösterdi
Karsın Sarıkamış ilçesi bağlı Çamyazı Köyünden geçen Dere yatağına akıtılan kanalizasyon atığının yaydığı pis koku vatandaşların tepkisine neden oldu.
Kars Güncel -ÖZEL HABER Özellikle yaz aylarında havaların ısınmasıyla beraber kuruyan Dere  akıtılan sanayi ve kanalizasyon atık suyunun yaydığı pis koku çevredeki evleri,  vatandaşları rahatsız ediyor. Derenin mikrop saçtığını dile getiren çevre sakinleri pis kokudan dolayı kapı ve pencerelerini açamaz duruma geldiklerini söyledi. Bölgede oyun oynayan çocukların sürekli olarak hastalandığını dile getiren çevre sakinleri yetkililerin bu duruma çözüm üretmesini beklediklerini kaydetti. Dere ile ilgili çalışmaların geciktirilmeden yapılmasını istediklerini belirten vatandaşlar, bir an evvel derenin üstünün kapatılması gerektiğini dile getirdi. Köy Sakinlerinden Süleyman Kalali, Köyümüzü ne arayan ne soran yok yaşadığımız yerden biz vatandaş olarak şikayetçiyiz. Dünyayı gezdim böyle bir memleket görmedim Bu rezilliği görün millet halimizi görsün bu köyü bu pislikten kurtarın. dedi.







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.