EĞITIM Haber Girişi : 26 Haziran 2020 20:02

Vali Türker Öksüz'den YKS Adaylarına Mesaj

Vali Türker Öksüz'den YKS Adaylarına Mesaj
Kars Valisi Türker Öksüz YKS'ye girecek adaylara başarılar dileyerek, Kars'ta huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir ortamda sınavın yapılması için Valiliğimizce gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti.

Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz mesajında; "Hedefledikleri mesleğe ulaşmak, üniversite okumak için azim ve gayretle, sınavlara hazırlanan geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin, emeklerinin karşılığını alabilmeleri ve yıllardır edindikleri bilgi ve birikimlerini sınava yansıtarak başarılı olmaları en büyük dileğimizdir.

Öğrencilerimizi ve ailelerini yakından ilgilendiren (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilimizde huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir ortamda yapılması için Valiliğimizce gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Sevgili gençlerimiz için büyük önem ifade eden ve 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak olan (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na katılacak tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyor, sınavın öğrencilerimize, ailelerine, eğitim camiamıza, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. " ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.