SAĞLıK Haber Girişi : 27 Kasım 2018 23:28

Vali Öksüz Trafik Kazası Geçiren Öğrencileri Ziyaret Etti

Vali Öksüz Trafik Kazası Geçiren Öğrencileri Ziyaret Etti
Kars Valisi Türker Öksüz, sabah saatlerinde Azat köyünden Kars merkeze öğrenci getiren minibüsün Karacaören Köyü yakınlarında devrilmesi sonucu yaralanan 15 öğrenciyi kaldırıldıkları hastanelerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kars Güncel- Sağlık ekiplerince Kars Harakani Devlet Hastanesi ile Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesine kaldırılan yaralıları ziyaret eden Kars Valisi Türker Öksüz, yaralıların durumu ile ilgili olarak hastane yetkililerinden bilgi aldı.  

Burada açıklamalarda bulunan Vali Öksüz: “Merkeze bağlı Azat Köyümüze ait taşımalı eğitim aracımız maalesef buzlanmadan dolayı kaza yaptı. Kazada 15 kişi yaralandı. En büyük tesellimiz yaralıların durumunun iyi olması, hayati tehlikelerinin mevcut olmaması. Hem Harakani Devlet Hastanesindeki hem de Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesindeki doktorlarımız yaralılarla ilgileniyor. Allah daha beterinden korusun, Allah yaralılara şifa versin, ailelerine de geçmiş olsun." Şeklinde konuştu.

 Trafik kurallarına uyup, dikkatli seyahat edelim"

Sürücülere de uyarılarda bulunan Kars Valisi Türker Öksüz:  "Kış mevsimi artık yavaş yavaş etkisini hissettiriyor, yollarda buzlanma olabilir, dikkatli olmak lazım. Herkese, özellikle sürücülere sesleniyorum, trafik kurallarına uyup dikkatli seyahat edelim. Allah korusun daha sıkıntılı ve üzücü durumlara yol açmayalım." şeklinde uyarılarda bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.