KARS Haber Girişi : 10 Temmuz 2019 12:08

Vali Öksüz Kars'ta Yapımı Tamamlanan ve Devam Eden Projeleri İnceledi

Vali Öksüz Kars'ta Yapımı Tamamlanan ve Devam Eden Projeleri İnceledi
Kars Valisi Türker Öksüz, Kars'ta inşaatı tamamlanan Huzurevi, İmam Hatip Lisesi, Aile Sağlığı Merkezi ve tadilatı devam eden Kars Şehitliği'ndeki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kars Güncel- Kars Valisi Türker Öksüz Kars'ta yapımı devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Vali Türker Öksüz'e inceleme ziyaretlerinde ilgili kurum müdürleri ve yetkililerde eşlik etti.Vali Öksüz ilk olarak, inşaatı tamamlanan Huzurevi ile huzurevinde kullanılmak üzere satın alınan tefrişat malzemelerini inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra ise inşaatı tamamlanarak 2019-2020 eğitim-öğretim yılında hizmete verilmesi planlanan Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi (proje okulu) inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Türker Öksüz'ün sonraki inceleme noktası ise, inşaatı tamamlanma noktasına gelen Merkez Kümbetli Köyü Aile Sağlığı Merkezi oldu, burada ki programın ardından tadilat çalışmaları tamamlanmak üzere olan Kars Şehitliğinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı ve çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.