Vali Öksüz'den Gazimize Devlet Övünç Madalyası ve Beratı

Kars Güncel- Vali Türker Öksüz, üstün görev anlayışıyla, feragat, başarı, fedakarlık ve yararlık dolu çalışmalarından dolayı Malul Gazi Jandarma Uzman Çavuş Uğur Edizer’e tevcih edilen “Devlet Ödünç Madalyası”nı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına kendisine takdim etti.

Vali Türker Öksüz, Malul Gazi Uğur Edizer’e madalyasını tevcih ettikten sonra gazetecilere açıklamalarda bulunarak, üstün görev anlayışı içerisinde feragat, başarı ve yaralılık dolu çalışmalarıyla Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milleti adına haklı gurur kaynağı olmasından dolayı bu madalyanın kendisine verildiğini söyledi.

Jandarma Uzman Çavuş Uğur Edizer’in ülkemize ve milletimize çok önemli hizmetleri olduğunu belirterek:  “Bugün çok onurlu ve gururlu bir tören için bir aranda bulunmaktayız. Jandarma Uzman Çavuşumuz Uğur Edizer çok önemli hizmetlerde bulundu. 2015 yılında Bitlis’te gazi oldu. Ülke ve millet olarak şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz. Onlar, ülkemizin ve milletimizin vefası için canlarını ortaya koyarak çok üstün mücadeleler verdiler. Bizler de bugün gazimize milletimiz ve devletimiz adına bu övünç madalyasını Cumhurbaşkanımız adına takdim ettik. İnanıyorum ki bu övünç madalyası bizler için de, kendisi için de bütün yaşamında çok önemli bir belge olarak yaşayacaktır. Gazimize bundan sonraki yaşamında başarılar ve sağlıklı yıllar diliyoruz. Bugün eş zamanlı olarak birçok yerde olduğu gibi Kars’ta da tüm gazilerimize bu övünç madalyaları takdim ediliyor. Şehit ve gazilerimiz, milletimizin ve devletimizin gurur kaynağı olmuştur. Onun için bu berat ve övünç  madalyasını kendisine vermekten büyük mutluluk duyuyorum.” şeklinde konuştu.

  • 3 / 1 Vali Öksüz'den Gazimize Devlet Övünç Madalyası ve Beratı 0

  • 3 / 2 Vali Öksüz'den Gazimize Devlet Övünç Madalyası ve Beratı 1

  • 3 / 3 Vali Öksüz'den Gazimize Devlet Övünç Madalyası ve Beratı 2

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.