ASAYİŞ Haber Girişi : 23 Ağustos 2016 16:30

Vali Doğan'ın İşaretini Verdiği İlk Operasyon!

Vali Doğan'ın İşaretini Verdiği İlk Operasyon!
Kars Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yeni gözaltılar olmaya devam ediyor. Araların da örgüte finansal kaynak sağladığı iddia edilen 1 sivil şahıs ve 8 asker yapılan operasyonla gözaltına alındı.
Kars Güncel- Kars'ta 15 Temmuz FETÖ/PDY darbe teşebbüsü sonrasında yapılan operasyonlar aralıksız devam ediyor. Kars Cumhuriyet Savcılığı'nın yürütmüş olduğu soruşturma ile alakalı olarak dün yaptığı açıklama da "Ellerinde yeni bilgiler olduğunu ve bu bilgiler doğrultusunda operasyonlar düzenlendiklerini" söyleyen Kars Valisi Rahmi Doğan, FETÖ/PDY Terör Örgütü'nün "Emniyetteki FETÖ'cü yapısının çözüldüğünü" belirtmişti.
Yapılan operasyon kapsamında Kars'ta aralarında örgüte finansal kaynak sağladığı iddia edilen 1 sivil şahıs ve örgütle ilişkileri olduğu tespit edilen 8 askeri personel yapılan operasyonla gözaltına alındı.
Yapılan operasyonlar kapsamında polisin, düzenlediği operasyonlarda bugüne kadar toplam 576 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 284'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 210 kişi adli kontrol, 68 kişi çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, 14 kişinde gözaltı süresi devam ediyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.