YAŞAM Haber Girişi : 26 Ekim 2017 15:43

Vali Doğan Talimat Verdi Şehit Fotoğraflarının Çerçeveleri Değişti

Vali Doğan Talimat Verdi Şehit Fotoğraflarının Çerçeveleri Değişti
Karsolay Gazetesi'nin manşetlerine taşıdığı "Kars'ta Vali Doğan'ın Talimatı Bile Kar Etmedi!" haberine Kars Valisi Rahmi Doğan duyarsız kalmadı ve gerekli değişiklik yapıldı.
Kars Güncel-Kars Garnizon Şehitliği Müzesinde bulunan Şehit fotoğraflarının çerçevesi bir türlü değiştirilemiyordu. En son olarak KarsOlay'ın geçtiğimiz ay yazdığı "Kars'ta Vali Doğan'ın Talimatı Bile Kar Etmedi!" haberine Kars Valisi Rahmi Doğan duyarsız kalmayarak Kars İl Özel İdare yetkililerine talimat vererek çerçevelerin değiştirilmesini sağladı.

Kars Garnizon Şehitliği müzesinde bulunan şehit fotoğraflarının çerçevelerine belli bir standart getirildi. Geçtiğimzi ay KarsOlay'ın dile getirdiği ve Kars Valisi Rahmi Doğan'ında bir kaç kez üzerine basarak talimat verdiği Şehit fotoğraflarının çerveleri yenilenerek belli bir standarta getirildi. 

Kars Garnizon Şehitliğinde bulunan Şehit fotoğraflarının çerçeveleri önceden belli bir standartta değildi ve renk renk çerçelerle duvara asılmıştı. Son olarak Kars Valisi Rahmi Doğan bu düzensizliği görüp yetkiliere talimat verdi ve Şehit fotoğraflarının tamamının çerçeveleri değiştirildi. 

Vatanın bölünmez bütünlüğü için hiç çekinmeden canlarını seve seve veren kahraman şehitlerimizin fotoğraflarının asılı olduğu Kars Garnizon Şehitliği Müzesindeki çerçevele satandart getirilmesinini talimatını yine Kars Valisi Rahmi Doğan vererek Şehitlerimize sahip çıkmış oldu. Özellikle Vatan Millet Bayrak konusunda hassaiyetiyle bilinen Vali Doğan'ın bu davranışı ise kamuoyu ve vatandaşlar tarahından bir kere daha takdir ve teşekkür toplamış oldu. 

Bizler Kars Güncel olarak Kars Valisi Rahmi Doğan'ın bu duyarlı davranışını ve talimatını görmezden gelmeyerek buradan Şehitlerimize sahip çıkan Başta Sayın Kars Valisi Rahmi Doğan ve bu sorumluluğu üstlenen bütün yetkililere teşşekkürü bir borç biliyoruz.

Kaynak: Karsolay


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.