KARS Haber Girişi : 12 Ekim 2016 10:20

Vali Doğan Susuz'da Okul Açılışını Yaptı

Vali Doğan Susuz'da Okul Açılışını Yaptı
Vali Rahmi Doğan, çeşitli incelemelerde bulunmak ve açılış yapmak üzere Susuz ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.
Kars Güncel-Susuz Kaymakamı Yusuf İzci ve Belediye Başkanı Murat Uray'ı makamlarında ziyaret eden Doğan, ilçe hakkında Kaymakam İzci ve Başkan Uray'dan bilgiler aldı.
 
Ziyaretlerin ardından Susuz Kazım Karabekir Anadolu Lisesi ve Susuz Anaokulunda incelemelerde bulunan Doğan daha sonra, okul ve sınıfları gezerek okul yetkilileri ve öğrenciler ile bir süre sohbet eti.

Susuz Hükümet Konağı olarak kullanılmak üzere restore çalışmaları yapılan Eski Kışla Binası olarak da bilinen tarihi binada da incelemelerde bulunan Rahmi Doğan, daha sonra Kurtuluş Savaşı döneminde Susuz ilçesi ve yakın çevresinin Ermeni işgalinden kurtulmasında büyük rol oynayan Şehit Gülizaroğlu Abdullah'ın isminin verildiği Susuz Gülizaroğlu Abdullah Anadolu İmam Hatip Lisesinin açılışını gerçekleştirdi.
Açılışın ardından Susuz Şelalesi Seyir Terası Projesi kapsamında çalışmaların yapıldığı Susuz Şelalesine geçerek burada incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı. 
 
Vali Doğana Susuz İlçesi ziyaretinde; Özel İdare Genel Sekreteri Erdinç Dolu ile daire ve kurum amirleri de hazır bulundu.







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Katkılarından dolayı önce sayın valim ve tüm emeği geçen hrkese teşekkür ederim