KARS Haber Girişi : 03 Nisan 2017 20:34

Vali Doğan Otopark Sorununa El Attı

Vali Doğan Otopark Sorununa El Attı
Kars'ta Faikbey Caddesi Zafer Apartmanı karşısında uzun süredir hizmet veren fakat günlerdir araç girişine kapatılan otopark yeniden hizmete sokuldu.
Kars Güncel-Kars Olay'ın dün manşetine taşıdığı "Kars'ın Olmayan Otoparkını Kapattılar, Otopark Sorununa Kökten Çözüm" başlığıyla servis ettiği haberin ardından otopark bu sabah saatlerinde Vali Rahmi Doğan'ın talimatıyla yeniden hizmete girdi.

Kars Valisi Rahmi Doğan, "Sayın Başbakanımızın ilimizi ziyareti sebebi ile kapattığımız İl Özel İdaremize ait yer otopark olarak hizmetinize tekrar açılmıştır." ifadeleriyle bunu resmi twitter hesabından duyurdu.

Yaklaşık 1 hafta kapalı tutulan ve tamamen araçlardan boşaltılan otoparkta bir greyder çalışsaydı, otoparkı tümseklerden ve çukurlardan kurtarsaydı iyi olurdu. Hatta belediye görevlileri de otoparktaki çöpleri alsaydı daha güzel olurdu.

Bu olmadı ama olmayacak diye bir şey yok. Tabi ki çok da kolay olur.

Bir greyder gece saatlerinde otoparkta çalışma yapabilir ve belediye görevlileri de acilen otoparkı çöplerden arındırabilir.

İnşallah bu önerimizde dikkate alınır!


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.