KARS Haber Girişi : 26 Aralık 2016 00:00

Vali Doğan Kars'ta Kapalı Köy Yolu Sayısını Açıkladı

Vali Doğan Kars'ta Kapalı Köy Yolu Sayısını Açıkladı
Kars Valisi Rahmi Doğan, iki gündür etkisini sürdürerek devam eden kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapalı bulunan köy yollarının sayısını sosyal medya hesabından açıkladı.
Kars Güncel- Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan kar ve tipi nedeniyle Kars'ta köy yolları ulaşıma kapandı. Bölgede dün akşamdan beri aralıklarla etkili olan kar ve tipi dolayısıyla trafikte aksamaların yaşandığı Kars'ta bazı köylere ulaşım sağlanamıyor.
Kars İl Özel İdaresi ve Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü'nün Karla Mücadele ekipleri kar yağışının başladığı an itibariyle çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.
Kars'ta kapalı bulunan köy yolu sayısına ilişkin Kars İl Özel İdaresinin resmi web sitesinden akşam 20:00 saatlerinde yapılan son açıklama ile Kars'ta kapalı bulunan köy yolu sayısının 16 olarak belirlendiği, ve ulaşımında sorun olmayan köy yolu sayısının ise 366 olarak belirtildiği görüldü.
Konuyla ilgili olarak Kars Valisi Rahmi Doğan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Şu an itibari ile Kars'ta 16 köy yolumuz kapalıdır. Ekiplerimiz en kısa sürede bu yolları da açacaktır. Ekiplerimize teşekkür ediyorum." dedi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.