ASAYİŞ Haber Girişi : 02 Şubat 2017 00:10

Vali Doğan Dolandırıcıların Hedefi Oldu

Vali Doğan Dolandırıcıların Hedefi Oldu
Kars Valisi Rahmi Doğan'ın adını kullanan dolandırıcılar engelli vatandaşlarımıza akülü araç almak için para talebinde bulundular.
Kars Güncel- Kars'a atandığı günden beri Kars'lı vatandaşların takdirini ve sevgisini kazan Rahmi Doğan, bu defa dolandırıcıların hedefinde. Engelli vatandaşlara akülü araç alacaklarını öne sürerek, maddi yardım talebinde bulunulduğu konusunun Vali Doğan'a bildirilmesi üzerine gerekli inceleme başlatıldı.
Kars'ta bazı kişi veya kişilerin telefonla arayarak Vali Rahmi Doğan'la görüştürdüklerini söyleyerek, "engelli vatandaşlara akülü araç almak için maddi yardım talebinde bulunulduğu yönünde duyumlar alındığını Vali Doğan'ın sosyal medya hesabından duyuruldu.
Yapılan duyuruda, "Sayın valimizin adını kullanarak ve bizzat telefonda Sayın Valimiz le görüştürdüklerini iddia eden bazı dolandırıcıların engelli vatandaşlarımıza akülü araç almak için para talebinde bulundukları yönünde bir takım duyumlar alınmıştır. Konu hakkında emniyet güçlerimiz tarafından tahkikat başlatılmış olup, bu yönde bilgisi yada duyumları olan vatandaşlarımızın 155 e bilgi vermeleri, Sayın Valimizin adını kullanarak yardım talebinde bulunanlara kesinlikle para yardımında bulunmamaları gerekmektedir; " denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.