Ünlü Oyuncu Barış Kılıç Kars Green Life Fitness Center'da

Yeni dönemde yayınlanacak olan diziler arasında en iddialılarından birisi olarak görünen “Uzak Şehrin Masalı” dizisinin çekimleri Kars’ta devam ediyor.

Son olarak Yasak Elma dizisinde hayat verdiği "Kaya" karakteri ile büyük beğeni toplayan Barış Kılıç, yeni projesi “Uzak Şehrin Masalı” ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni dizisi için imaj değiştiren Barış Kılıç, çekim sonrası ise Kars Green Life Fitness Center’da spor yaparak rahatlıyor.

Milli Sporcu ve Profesyonel Antrenör Gürkan Koç ile çalışan Barış Kılıç’ın spor yaptığı anlar sosyal medyada paylaşıldı. Ünlü oyuncunun performansı takipçilerinin beğenisini topladı.

Kars Green Life Fitness Center Hakkında : Fitness, Gym, Crossfit, Fizyoterapist, Diyetisyen,  Kondisyon, Özel Yaşam Koçu, Yakın Dövüş Sanatları, Pilates, Yoga, Zumba, Çaça, BESYO hazırlık, askeri ve polislik mülakatlarına hazırlık, çocuk ve yetişkinlere özel ders ve bir çok hizmeti sunan bir spor yaşam merkezi.

Adres : Cumhuriyet Mah.  Hakim Ali Rıza Arslan Cadddesi 38/1 (Kars Şehir Stadı Karşısı- Yurtiçi Kargo Yanı) Merkez/KARS

İletişim : Serdar Kurtbaş  0542 720 40 70

İnstagram : https://www.instagram.com/greenlifekars/

Web : http://www.greenlifekars.com/

  • 2 / 1 Ünlü Oyuncu Barış Kılıç Kars Green Life Fitness Center'da 0

  • 2 / 2 Ünlü Oyuncu Barış Kılıç Kars Green Life Fitness Center'da 1

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.