YAŞAM Haber Girişi : 26 Aralık 2017 17:01

Ünlü Magazin Yazarý Kenan Erçetingöz'ün Çýldýr Gölü Paylaþýmlarý Olay Oldu

Ünlü Magazin Yazarý Kenan Erçetingöz'ün Çýldýr Gölü Paylaþýmlarý Olay Oldu
Ünlü Magazin Yazarı Kenan Erçetingöz'ün Çıldır Gölü Paylaşımları Olay Oldu
Kars Güncel- Kış turizmnde son zamanlarda adından sıkça bahsettiren Kars gerek Sarıkamış Kayak Merkezi, gerekse yüzeyi buzla kaplanmış olan uçsuz bucaksız doğa harikası Çıldır Gölü sıklıkla Türkiye gündeminde yerini almaya devam ediyor.
Geçtiğimiz yıl Karslı İşadamı Güvensoy Group Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Güvensoy tarafından samimi dostluklarından dolayı Kars'a gelen Gecce.com Yönetim Kurulu Başkanı Gazeteci Kenan Erçetingöz'ün paylaşımları sosyal medyada olay oldu.
Son olarak ünlü GECCE magazin yazarı ve gazeteci Kenan Erçetingöz'ün Kars'a gerçekleştirdiği ziyaret ve tatil programı kapsamında yaptığı Çıldır Gölü ziyaretine sosyal medya hesapları instagram ve bloklarda büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Kenan Erçetingöz'ün, paylaşımında; "Havasına suyuna taşına toprağına.. " diyerek başladığı ve Her köşesi cennet ülkemin🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #çıldırgölü turizm açısından hiç güzel değerlendirilemiyor! Oysa buz tuttuğu zmn o kadar güzel ki🙏🏻Kızaklı küçük uçaklarla indir turistleri gölün üstüne. Açılan deliklerden lezzetli sarı balık tutsunlar gölde. Modern tesislerde battaniyeli şezlonglarda keyif yapılsın.. Ama nerdeeee? Derme-çatma barakadan başka tesis yok sistem yok😳 Turizm Bakanlığı Danışma Kurulu Başkanlığına adayım😎#kars #ardahan #turkey #cildirlake #tbt #karsotel#cildirlake #çıldırgölü #kars #tbt #karsotel #turkey #ardahan
havasına suyuna taşına toprağına.. her köşesi cennet ülkemin🇹🇷🇹🇷🇹🇷 #çıldırgölü turizm açısından hiç güzel değerlendirilemiyor! oysa buz tuttuğu zmn o kadar güzel ki🙏🏻kızaklı küçük uçaklarla indir turistleri gölün üstüne. açılan deliklerden lezzetli sarı balık tutsunlar gölde. modern tesislerde battaniyeli şezlonglarda keyif yapılsın.. ama nerdeeee? derme-çatma barakadan başka tesis yok sistem yok😳 turizm bakanlığı danışma kurulu başkanlığına adayım😎#kars #ardahan #turkey #cildirlake #tbt #karsotel

Ünlü magazinci Kenan Erçetingöz; "Ülkemizde turizmi bitiren anlayış "aman abi turizme açılmasın rantı kontrol edemezler güzelim yerler mafolur"😡Dünyada eşi benzeri olmayan yerler modern ve sistemli değerlendirilmedikten sonra neye yarar ki? Rantı da kontrol edin kardeşim😣Kars Ardahan Ani harabeleri kayak merkezleri çift şeritli muhteşem yollar var ama turizm kafası yok malesef😎 #kenankafasi kesin şart👊🏼Bkz foto Kars Ardıhan belediyelerinden plaket bekliyorum😄 #kars #ardahan #cildirlake #turkey #heaven #tourism #karsotel#cildirlake #tourism #heaven #ardahan #karsotel #kenankafasi #kars #turkey " şeklinde oldu.
ülkemizde turizmi bitiren anlayış
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.