SİYASET Haber Girişi : 29 Ekim 2016 21:31

Ülkü Ocakları'ndan Kars Esnafına Bayrak

Ülkü Ocakları'ndan Kars Esnafına Bayrak
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 30 Ekim Gazi Kars'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu münasebetiyle Ülkü Ocakları Kars İl teşkilatı Türk Bayrağı dağıttı.
Kars Güncel- Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör Başkanlığında teşkilattan oluşan bir gurup şehir Esnafını dolaşarak Cumhuriyet Bayramını kutlayıp Türk Bayrağı hediye ederlerken ziyaretleri sırasında vatandaşlarla da bayramlaşarak hediyelerini taktim ettiler. Memnuiyetle karşılık alan ziyaret yoğun ilgi görürken ziyaretleri ile ilgili bilgi veren Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Oğuz Güngör " Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde , Cumhuriyet Bayramımız açısından paylaşılabilecek en anlamlı hediyenin timsalimiz olan Türk Bayrağı olduğunu düşünerek hak ederek Cumhuriyetimizi kazanan milletimizin Bayramını kutladık . " Güngör "Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz Kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz " sözünü de hatırlatarak ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.