KARS Haber Girişi : 02 Eylül 2017 12:25

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Bayramlaşmak İçin Kars'ta

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, Bayramlaşmak İçin Kars'ta
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Kurban Bayramını geçirmek üzere bugün havayolu ile memleketi Kars'a geldi.
Kars Güncel- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kurban Bayramını geçirmek için bugün havayolu ile Kars'a gelerek, burada ki programının ardından baba ocağı Kağızman ilçesine geçti.
Bakan Arslan'ı Kars Harakani Havalimanı'nda AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik daire ve kurum amirleri ile birlikte partililer karşıladı.
Buradaki karşılama programının ardından partililer ile bayramlaşmak için AK Parti Kars İl Başkanlığına geçen Bakan Arslan parti binası önünde parti yönetimince çiçekler ile karşılandı.
AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'in konuşmaları sonrasında il başkanlığında partililere hitap eden Bakan Arslan; "Hepinizden Allah razı olsun, bayram günüde olsa bizleri yalnız bırakmayarak, ailenizden, eşinizden, çocuklarınızdan feragat ederek bizlerle birlikte oldunuz. Biz bir aileyiz ve önemlisi büyük bir aileyiz, tekrar Allah hepinizden razı olsun." diye yaptığı konuşmasının ardından Başkan Adem Çalkın, Milletvekili Selahattin Beyribey ile birlikte parti binasında tek tek vatandaşlarla bayramlaştı.
Bakan Ahmet Arslan partisinin bayramlaşma programının ardından Kars Valisi Rahmi Doğan, ve Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile beraber İl Emniyet Müdürlüğü'ne geçerek burada görev yapan polislerinde  bayramını kutlarken, daha sonra karayolu ile Kağızman ilçesine hareket etti.









 









Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.