Türk Polis Teşkilatı 176 Yaşında

Kars Güncel- Kars Vali/Belediye Başkanı Türker Öksüz etkinlikler kapsamında bir mesaj yayınladı.

Vali Öksüz mesajında; "Kuruluşundan günümüze kadar, ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele eden, gücünü kanunlardan, desteğini halkımızdan alan Türk Polis Teşkilatı'mızın 176’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Emniyet teşkilatımız, tüm dünya ile birlikte ülke olarak Koronavirüs salgını nedeniyle yaşadığımız bu sıkıntılı süreçte de her zaman olduğu gibi üzerine düşen her türlü görevi özveriyle, layıkıyla yerine getirmekte, takdire şayan çalışmalar yapmaktadır. Bu vesile ile tüm emniyet teşkilatımıza şahsım ve vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk Polis Teşkilatımızın 176’ıncı kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyor, görevlerini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize, emekli olanlara ve görevi başında bulunanlara aileleriyle birlikte sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum." dedi. İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ise yayınaldığı mesajında; "Türk Polis Teşkilatımız kurulduğu günden bu yana suçluların yakalanması, suçların önlenmesi ve aydınlatılması, kamu düzeninin sağlanması, huzur ve barış ortamı sağlamayı, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinmiştir.

Bu onurlu görevi; kanunlara dayanarak hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygılı, çağın gereksinimlerine uygun olarak, zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin fedakârca yerine getirmektedir.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan salgına karşı alınan tedbirler kapsamında da aynı şekilde büyük bir özveriyle  görevini ifa etmekte, her zaman olduğu gibi ihtiyaç duyduğu her an milletimizin yanında olmaya devam etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle Türk Polis Teşkilatımızın Kuruluşunun 176. Yılını kutluyor, şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor, görevi başında ve emekli olan meslektaşlarıma aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Etkinlikler kapsamında Kars İl Jandarma Komutanı Albay Hidayet Arıkan ve jandarma personlleri İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç'ı ziyaret etti.

  • 3 / 1 Türk Polis Teşkilatı 176 Yaşında 0

  • 3 / 2 Türk Polis Teşkilatı 176 Yaşında 1

  • 3 / 3 Türk Polis Teşkilatı 176 Yaşında 2

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.