KARS Haber Girişi : 24 Eylül 2022 23:18

Tırla Otomobil Çarpıştı: 4 Ölü, 1 Yaralı

Tırla Otomobil Çarpıştı: 4 Ölü, 1 Yaralı
Kars'ın Sarıkamış ilçesine yaklaşık 5 kilometre mesafede meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Tırla Otomobil Çarpıştı: 4 Ölü, 1 Yaralı

Kars'ın Sarıkamış ilçesine bağlı Gecikmez köyünde yapılan   düğüne fotoğrafçı olarak katılan Foto Veci çalışanları  düğünden dönerken  Sarıkamış yakınlarında bulunan Balık Tesisleri mevkiinde  uyuyan tır şoförü sebebiyle kaza yaptı. Kaza sonucu araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.

Sarıkamış'ta köy düğünü dönüşü Foto Veci organizasyonuna ait Adem Çelik yönetimindeki araç, Sarıkamış Balık Tesisleri    mevkisinde tır şoförünün uyuması sonucu tırla çarpıştı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, Afad ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada, araçlarda bulunan 4 kişiden 3'ü olay yerinde hayatını kaybederken kazada yaralanan Adem Çelik ise Kars'ta bulunan hastaneye sevk edilmesine rağmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

4 kişi hayatını kaybetti

Recep Sarı, İsmail Temel ve kimliği henüz belirlenemeyen bir  şahıs  olay yerinde yaşamını yitirirken Adem Çelik ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Düğün dönüşü kaza yaptılar

Kazada hayatını kaybedenlerin, Sarıkamış ilçesine bağlı Gecikmez köyünde fotoğraf ve çekim  için katıldıkları düğün dönüşü evlerine dönerken kaza yaptıkları  öğrenildi.