KARS Haber Girişi : 03 Şubat 2017 14:37

Susuz Belediye Başkanı Uray Personel Gibi Çalışıyor

Susuz Belediye Başkanı Uray Personel Gibi Çalışıyor
Soğuk havanın en çok etkili olduğu kentlerin başında gelen Kars'ta günlerdir etkili olan tipi hayatı adeta donma noktasına getiriyor.
Kars Güncel-Kars/Ardahan-Göle karayolunda şiddetli tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor

Taziyeden dönen Susuz Belediye Başkanı Murat Uray da tipiye yakalandı ve kısa süre mahsur kaldı. Başkan Murat Uray, tipinin etkisini sürdüğünü ve yolların sık sık açılmasına rağmen tekrar kapandığını söyledi.

KEPÇE OPERATÖRLÜĞÜ YAPAN BELEDİYE BAŞKANI, KAPANAN YOLLARI AÇTI

Belediye Başkanı Murat Uray kepçe operatörlüğü yaparak tipinin kapattığı yolları açıyor.

Dün sabah başlayıp bu sabah saatlerine kadar devam eden birçok köy yolunun da ulaşıma kapanmasına neden olan tipinin ardından Susuz ilçesinde de kapanan mahallelerin ara yolları belediye başkanı bizzat kendisi açıyor. Kepçe operatörlüğü yaparak saatlerdir bu çalışmayı sürdüren Başkan Uray, çalışmanın bitiminde ise makamına geçip belediyedeki işlerini devam ettirdi. Başkan Murat Uray yolu açtıktan sonra makamına geçti ve meclis toplantısına katıldı.

Başkan Murat Uray, kepçe operatörünün mecburi izinli olması nedeniyle kendisinin direksiyon başına geçtiğini ve bunu sık sık yaptığını söyledi. Vatandaşa hizmetin aksamaması için başkan olduktan sonra operatörlüğü de öğrendiğini ifade eden Başkan Uray bundan büyük keyif aldığını söyledi

Belediye Başkanı operatörlüğü de büyük bir ustalıkla yapıyor bir ve metreyi bulan kar kalınlığını sabırla aşıyor.

GÖKYÜZÜ BİLE DONDU!

Kars/Susuz- Ardahan yolunda da gün boyu tipi etkili oldu. Görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düştüğü ilçede kışın zorlu yaşamı da göze çarptı.

İlçe halkının da gökyüzünü bile soğutan havada bir yandan hayvanlarına ot temininde bulunduğu diğer yandan da tipinin kapattığı yolları açarak işlerine devam ettikleri görüldü. Vatandaşlar, donduran havanın altında çalışmanın çok zor olduğunu söylediler.

SOĞUK HAVALARDAN SUSUZ ŞELALESİ DE BUZ TUTTU.

Seyrine doyum olmayan güzellik saçan Susuz Şelalesi'nin kapanan yolunu açtıran Belediye Başkanı Murat Uray iki kız çocuğuyla gittiği şelalede donma tehlikesi geçirdi. Soğuğun şiddetiyle konuşmakta bile zorluk çeken belediye başkanı aracına bindikten sonra önce kızlarının donan ellerini ısıttı ardından da kendi ellerini ısıtmaya çalıştı.

Belediye Başkanı Murat Uray, Susuz Şelalesini merak edenlerin izlemeye geldiklerini ve güzel manzarayı görüntülediklerini söyledi.

KARS'IN KRİSTAL KAR'I SAMAN GİBİ SAVRULDU

Tipinin şiddeti güneşin kendini göstermesiyle net bir şekilde ortaya çıktı. Kars'ın kristal karı tipinin etkisiyle saman gibi savrulurken ortaya muhteşem görüntüler çıktı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.