KARS Haber Girişi : 08 Aralık 2023 15:14

Sonunda Karslı Biri

Sonunda Karslı Biri
Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine uzun zaman sonra yeniden Karslı bir isim atandı.

Sonunda Karslı Biri

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine uzun zaman sonra yeniden Karslı bir isim atandı.

Kars’ta uzun yıllar İl Özel İdaresi bünyesinde görev yapan Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Tekcan, Genel Sekreter olarak atandı.

Özellikle yeni gelen Kars Valisi Ziya Polat’ın durumu iyi analiz ederek, doğru karara imza atması ve AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkın’ın da vatandaşlardan gelen yoğun taleplere duyarsız kalmaması ile gerçekleştirdiği girişimler neticesinde Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine atanan Fatih Tekcan’a karsgüncel olarak çalışmalarında başarılar diliyor, hizmetlerini bundan önceki hizmetleriyle pekiştirmesini temenni ediyoruz.

FATİH TEKCAN KİMDİR?

1976 yılında Kars’ta  doğan TEKCAN İlk ve Orta Eğitimini Kars’ta tamamladı. 1994 yılında Kars İmam Hatip Lisesinde mezun olan TEKCAN  eğitim hayatına Atatürk Üniversitesi mühendislik fakültesinde devam etti. 2000 yılında mezun olan TEKCAN 2006 yılına kadar serbest olarak çalıştı.

15.02.2006 yılında  İl Özel İdaresinde Makine mühendisi olarak göreve başladı. 2010 yılında Destek Hizmetleri Müdürlüğüne getirildi. 6 yıl bu görevi yürüten TEKCAN 29.09.2016 tarihinde Genel Sekreter Yardımcılığına atandı. Halen bu görevi yürütmektedir. Evli ve 5 çocuk babasıdır