KARS Haber Girişi : 12 Ekim 2016 10:55

Şimdi Söyleyin Kars İçin Elinizi Taşın Altına Koyacakmısınız?

Şimdi Söyleyin Kars İçin Elinizi Taşın Altına Koyacakmısınız?
Kars'a geldiği günden beri her gününü ilk günüymüş gibi azimle, heyecanla, gayretle geçiren bir bürokratı var. Kars geçmiş tarihinde böyle bir fırsat elde edemediği için, bu şansını sonuna kadar eniyi şekilde kullanmalı
Kars Güncel-Şimdi söyleyin bir Kars aşığı olan bu insana yardımcı olacak mısınız. Düşünsenize yaklaşık otuz yıllık bir siyasi beklenti'nin ardından Kars adına tarihi bir fırsat geçti, fırsatın adı Ulaştırma Bakanlığı. Burada şahıslar kişiler gerçekten önemli değil bir şehir milliyetçisi olarak önemli olan Kars'ın adının geçmesi Kars'lı birinin bu önemli görevi omuzlarına almış olması. Hele ki bu zor dönemde . Böyle aktif ve zor bi görevi omuzlarına yüklenen Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan cidden büyük sorumluluk düşüyor ve Kars adına, Kars'lılar adına büyük beklentiler doğuyor . Bakanlık müjdesini ardından birde yeni göreve başlayan bir vali Sivaslı bir yiğido...

Şimdiye dek alışılmamış bir vali , adeta bir belediye başkanının çalışma prensipleri görev ve sorumluluklarını da omuzlarına alıp sırtlanan bir isim . Göreve başladığı ilk gün "Masa başında oturanlardan olmayacağım" demişti, geçen zaman sayın vali beyin ne kadar haklı olduğunu bize gösterdi . Keşke gönül isterdi bir çoğunun Kars'lı hemşehrilerimizin oluşturduğu Kars'ta bulunan ve şehrimizi bir adım daha öteye taşıyacak olan önemli kamu kurumları, stk'lar ve diğer tüm kuruluşların müdürleri, amirleri ve yöneticileri de "Bizde masa başında oturmayacağız" diyebilseler.
Amaçları var oldukları kurumlarda, koltuklarını korumak birilerine şirin gözükmek adına suya sabuna dokunmadan zaman geçirmek olmasa. Daha yaşanılabilir bir Kars için Vali Doğan'ın bu  azimli çalışmalarına destek olabilseler, ellerini taşın altına koyabilseler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.