ASAYİŞ Haber Girişi : 27 Haziran 2018 23:18

Sezgin Yıldız Vuruldu mu? Emniyetten O Habere Yalanlama

Sezgin Yıldız Vuruldu mu? Emniyetten O Habere Yalanlama
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerinde Kars Saadet Partisinden 1. sıra aday olup daha sonra istifa ederek Kars AK Parti'ye geçen Sezgin Yıldız'ın vurulduğu yönündeki haberlere Kars İl Emniyet Müdürlüğü yalanma getirdi.

Kars Güncel-Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada başka bir tartışma yüzünden çıkan ağız dalaşından dolayı kavganın çıktığı ve Sezgin Yıldız'ın çıkan kavgayla alakasının olmadığı açıklamasında bulundu.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü olayla iligli şu açıklamalarda bulundu: " 27.06.2018 günü saat 20.15 sıralarında haber merkezinin Kafkas Üniversitesi Konuk evi önünde Silahlı Kavga olduğunu bildirmesi üzerine olay yerine geçildiğinde;  Müşteki şahıslar M. S. ve S. K. isimli şahıslarla yapılan görüşmede daha önceden yanlarında işçi olarak çalışan işten çıkardıkları U. Ö. isimli şahsın kendilerini Silahla tehdit ettiğini arabalarına zarar verdiğini ve darp etmeye çalıştığını beyan etmeler üzerine; Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliğince yaptığımız çalışmada olayın Şüphelisi U. Ö.  şahıs tarafımızca yakalanmıştır. Şahsın yapılan kaba  üst yoklamasında bir adet Sigsauercal 7.65mm ibareli tabanca, tabancaya ait bir adet şarjör ve atım yatağında bulunan bir adet fişek yakalanmıştır.

Konuyla alakalı Basında çıkan  daha önceden Saadet Partisi milletvekili adaylığından istifa ederek AK Partiye destek veren Sezgin YILDIZ’ın vurulduğu yönündeki haberler asılsız olup, bahse konu Sezgin YILDIZ isimli şahıs kavga eden şahısları görerek ayırmış ve olayın bilgi sahibi olarak ifadesine başvurulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.