YAŞAM Haber Girişi : 30 Aralık 2017 01:16

Selim Belediyesi Sehitler Yürüyüsü Için AtkI ve Bere Dagitacak

Selim Belediyesi Sehitler Yürüyüsü Için AtkI ve Bere Dagitacak
Karsın Sarıkamış İlçesinde 7 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü'ne katılacak olan vatandaşları için Selim Belediyesi tarafından atkı ve bere dağıtımı yapılacak.
Kars Güncel-Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun tarafından Sarıkamış Şehitlerini Anma Programının 103. Yılı kapsamında 7 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan yürüyüşe katılan vatandaşlara dağıtılmak üzere sosyal sorumluluk projesi kapsamında 1500 adet atkı ve bere hazırlanarak yürüyüşe katılacak olan vatandaşlara günün anısına dağıtımı yapılacak. Başkan Altun; "Kardan kefen giyenlere ithafen atkı ve berelerin rengi karbeyazı renkte üretilmiştir. Berelere şanlı bayrağımızın arması dikilmiştir. 103. Yıl önce soğuk havada Vatan için, Bayrak için yürüyen ecdadımızı yad etmek için onların geçtiği güzergahı aynı heyecanla yürümek için gelecek vatandaşlarımıza bu atkı ve bereleri dağıtacağız."dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.