KARS Haber Girişi : 23 Ocak 2019 19:32

Selim Belediye Başkan Adaylığı Kesinleşen Coşkun Altun'dan İlk Mesaj

Selim Belediye Başkan Adaylığı Kesinleşen Coşkun Altun'dan İlk Mesaj
2019 Mart yerel seçimleri için adaylığı kesinleşen Selim'in çalışkan Belediye Başkanı Coşkun Altun'dan ilk açıklama geldi. Başkan Altun açıklamasında; "Davamızın sancaktarı olan Ak Partimizden Şehrin Emini olmaya tekrar adayız, Allah utandırmasın."dedi.

Kars Güncel- AK Parti'den resmi olarak açıklanan listede Selim Belediye Başkan Adayı olan Coşkun Altun, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Başkan Altun paylaşımında şu ifadelere yer verdi; 

"Öncelikle sadece Türkiye’nin değil bütün mazlum milletlerin umudu olan Devlet Başkanımız, Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'a 65.Hükümetin UDH Bakanı MKYK üyesi sayın Ahmet Arslan'a Tarım ve Orman Bakanlığı Komisyon başkanı Prof.Dr.Yunus Kılıç'a İl başkanımız sayın Adem Çalkın'a, İlçe Baskanimiz sayin Zekeriya Yurdalan'a bu ulvi vazifede bizlere gösterdikleri teveccüh nedeniyle şükranlarımı arz ediyorum.

Bu süreç boyunca ayrıca desteklerini esirgemeyen il yönetimi ilce yönetimi,kadın kolları gençlik kolları başkanları ve yönetimlerine tüm selimli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.

Bugün itibariyle davamızın sancaktarı olan Ak Partimizden Selim Belediye Başkanı adayı olarak Şehrin Emini olmaya adayız.

Dün olduğu gibi bugünde Uzun soluklu kardeşlik ve muhabbet dolu bir maceraya Bismillah diyoruz. Başta teşkilatımızda emeği geçmiş olan köşesine çekilmiş kırılmış olan büyüklerimi ve kardeşlerimi# Bir Hayalimiz Var# diyerek davamızı daha ileriye taşımaya yardımcı olmaya davet ediyorum.

Bizler 2002 ruhuyla yeniden Bismillah diyerek İl başkanımız, Vekillerimiz, geçmiş dönem belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve teşkilatlarımızla beraber Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere yüklediği yükü hep beraber omuzlayacağız.

Allah çıktığımız yolda bizleri mahcup etmesin. 
Gönüller yapacağız,
Kalpleri kuşatacağız,
Merhamet ve bereket tohumları ekeceğiz;
Hep beraber.
Coşkun ALTUN
Selim Ak Parti Belediye Başkanı Adayı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.