KARS Haber Girişi : 31 Ocak 2019 22:00

Selim Belediye Başkan Adayı Coşkun Altun'dan Muhalefet Parti Adaylarına Tavsiye

Selim Belediye Başkan Adayı Coşkun Altun'dan Muhalefet Parti Adaylarına Tavsiye
AK Parti Selim Belediye Başkan Adayı Coşkun Altun'dan muhalefet partisi adaylarına tavsiyede bulundu;" Halkı kandırmasınlar halkın aklı ile alay etmesinler, halktan oy isterken doğru ve tutarlı olmalılar, Kaval Elin Yel ALLAH'IN üfür üfür üfür" dedi.
Kars Güncel- Karsın Selim İlçesi'nde AK Parti'den Belediye Başkan Adayı olan ve Selim İlçe halkı tarafından yaptığı çalışmalar sonucu adından sıkça söz ettiren çalışkan başkan adayı Coşkun Altun'dan ilçede bulunan muhalefet partisi adaylarına tavsiyede bulundu.  

Başkan Coşkun Altun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; "Siyasi propaganda, seçim yarışına giren her parti adayı ve her şahsın tabi en doğal hakkıdır. Ancak; propaganda yaparken tutarlı olmak,kaynak göstermek,uygulanabilirliğine önce kendini inandırmak ve halkı aldatmaya kaçan uçuk vaatlerden uzak durmak, 'Hak'a ve halka hizmet' adı altında belediyecilik ve ülke kalkınması adına geçmişte teminat göstereceğimiz işler yapabilmiş olmak, propagandanın en önemli incelikleridir. 

Yalan vaatlerle seçim manifestosu yayınlayan ilçemizdeki muhalefet partisi adaylarına tavsiyem, Halkı kandırmasınlar halkın aklı ile alay etmesinler.çünkü seçim vaatlerine kendileri bile inanmıyor.siyaset yaparken halktan oy isterken daha doğru daha tutarlı olmalılar. Muhalefet adaylarımızın yaptıkları tam anlamıyla atasözümüz de belirtildiği gibi.. Kaval Elin Yel ALLAH'IN üfür üfür üfür.."dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.