KARS Haber Girişi : 21 Mart 2019 21:34

Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı Tamam Gören

Şehitler Mahallesi Muhtar Adayı Tamam Gören
Kars'ta yaklaşık 20 yıldır esnaflık yapan kadın girişimci Tamam Gören Şehitler Mahallesi'nden muhtar adayı oldu.
Kars Güncel- "Kadın Eliyle Muhtarlık" sloganıyla seçim çalışmalarını yürüten Şehitler Mahallesi'nin kadın muhtar adayı Tamam Gören mahalle sakinlerinden desteklerini istedi.

Kars'ta Şehitler Mahallesi'nde yaklaşık 20 yıldır yaşayan ve mahallesinde esnaflık yapan Tamam Gören 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, yaşadığı mahallenin temel sorunlarını çözmek ve daha yaşanılabilir bir Şehitler Mahallesi düşüncesiyle yola çıkan Gören, seçim kampanyalarını aralıksız sürdürüyor.
Kapı kapı ziyaret ettiği mahalle sakinlerine"Mahallemiz ve Halkımız İçin Hayırlısı Olsun" diyerek yapacağı çalışmaları anlatıp desteklerini isteyen Tamam Gören, seçimlerde kazandığı takdirde, sosyal hayattan, sağlık hizmetlerine, ihtiyaçlı ailelere yardımların eksiksiz yapılması gibi konularda özenli çalışmaları olacağını hazırlattığı tanıtım görsellerinde seçmenlerine anlatıyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.