SPOR Haber Girişi : 03 Aralık 2016 23:12

SBK Holding'den Altay Spor Kulübüne Büyük Destek!

SBK Holding'den Altay Spor Kulübüne Büyük Destek!
SBK Holding, Kars Altay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin yaklaşık 600 kız ve erkek sporcusunun malzeme ihtiyaçlarını karşılayacak ve maçlarda konaklama ve ulaşım giderlerini de üstlenecek.

Kars Güncel-SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Karslı İşadamı Sezgin Baran Korkmaz, Kars Altay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin yaklaşık 600 kız ve erkek sporcusunun malzeme ihtiyaçlarını karşılayacak ve maçlarda konaklama ve ulaşım giderlerini de üstlenecek.

Kick Boks Antrenörü Bülent Gönen, "SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sezgin Baran Korkmaz,  derneğimizin yeni sponsoru oldu. Kendisi tam bir Kars sevdalısı değerli bir işadamıdır. Sonsuz teşekkürlerini sunuyorum." dedi.

Sezgin Baran Korkmaz, geçtiğimiz günlerde Kars'a gelmiş ve derneği ziyaret ederek sporcularla uzun uzun sohbet etmişti. Bülent Gönen'den de ihtiyaçlarla ilgili bilgi aldıktan sonra sponsor olacağını ve desteklerini sürdüreceğini söylemişti.

Teşekkürler Sezgin Baran Korkmaz 
Adana'daki müsabakalarda başarı üstüne başarı alan Kars Altay Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, başarılarına doping olan SBK Holding'e ve Sezgin Baran Korkmaz'a pankartlı teşekkür etti.

Adana'da yapılan Muaythai İller Arası Şampiyonada, 7 sporcu yarı final finale yükseldi. Antrenör Bülent Gönen, "Sporcularımız inşallah şampiyon olacaklar. Kars Altay Gençlik ve Spor Kulübü Derneğimiz Kars'ta dövüş sanatlarının tek adresidir." dedi.

Gönen ayrıca, SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Karslı İşadamı Sezgin baran Korkmaz'a sporcularına desteklerinden dolayı teşekkür etti.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.