YAŞAM Haber Girişi : 02 Ocak 2018 17:13

Sarıkamış'ta Kütük ev ve Orta Kafe Kayak Sevenlerin Uğrak Mekanı Oldu

Sarıkamış'ta Kütük ev ve Orta Kafe Kayak Sevenlerin Uğrak Mekanı Oldu
Kars'ta Kış Turizminin Yeni Gözde Mekânları, Sarıkamış Kütük Ev ile Orta Kafe oldu.

Kars Güncel / Özel-Kars kış turizminden beklediği ilgiliyi yapılan yatırımlar sayesinde görmeye başladı.
Karsın Sarıkamış İlçesinde Kars Valiliği tarafından yaptırılan Sarıkamış Kütük Ev ile Kayak Merkezi'nde yapılan Orta Kafe yerli ve yabancı turistlerin beğenisini kısa sürede kazanmayı başardı.
Kars'ta Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın destekleri, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve Kars Valisi Rahmi Doğan'ında proje üzerinde gösterdikleri özel çalışmalar sayesinde yapımları tamamlanarak Karsın Kış Turizm'inde hizmetine sunulan Sarıkamış Kütük Ev ile Orta Kafe Kayak Merkezi'ne gelen ziyaretçilerin uğrak noktası oldu.
Kayak severlerin eşsiz Sarıçam Ormanları arasında kristal karlar üzerinde yaptıkları kayak ve Snowboard molalarında uğradıkları Sarıkamış kayak merkezindeki Kütük Ev ve Orta Kafede vatandaşlara kaliteli, temiz ve fiyat olarak ta uygun bir şekilde sunulan hizmetlere vatandaşlar geçer not verdi. Sarıkamış kayak merkezinde en büyük eksiklerden biride kayak merkezinde kafe tarzı işletmelerin olmamasından kaynaklanan eksiklik, Kütük ev ve Orta Kefenin açılamasıyla birlikte giderilmiş oldu. Kayak severler kayak yaptıktan sonra özellikle kafe tarzı olarak Kars il özel idaresi Sarıkamış Dağ A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren Kütük ev ve Orta Kafeyi tercih ediyorlar. 

Özellikle vatandaşlar bu sosyal tesislerin açılmasıyla birlikte dinlenmek için otellerin kafelerine gitme zorunluluklarının ortadan kaldığını belirterek; "Burada kayak yaptıktan sonra istersek ikinci etapta bulunan Orta Kafe'de dinleme imkânı istersek de aşağıdaki Kütük evde çayımızı kahvemizi yudumlayıp uygun fiyata yemek yemem imkânı bulduk. Yani kısacası otellerin kafeleri tek alternatif idi ama Kars Valiliği İl Özel İdaresi Bünyesindeki Sarıkamış Dağ A.Ş'ye bağlı kütük ev ve orta kafe olarak adlandırılan ve bizlerin hizmetine sunulan bu sosyal tesislerin açılması bizler için iyi bir alternatif oldu. Şuan isteyen otellerin kafelerinde dinlenebiliyor isteyen de otellerin kafelerine gidebiliyor. Kars'a bu güzel yatırımları yapanlardan Allah razı olsun. Sayın Bakanımızın destekleri Sayın vekilimizin girişimleri ve Kars Valimizin bu projelere sundukları özel çalışmalar sayesinde bu yatırımlar oluyor. Kars ve Kars halkı bunu hak ediyor. Buradan başta Sayın Bakanımız Ahmet Arslan'a Kars Milletvekili Selahattin Beyribey'e Kars Valisi Rahmi Doğan'a Kütük Ev ve Orta Kafe Yetkilileri ve tüm çalışanlarına bu güzel hizmeti sundukları için teşekkür ederiz." dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.