KARS Haber Girişi : 29 Aralık 2016 15:44

Sarıkamış'ta Kayak Sezonuna Yoğun İlgi

Sarıkamış'ta Kayak Sezonuna Yoğun İlgi
Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi yeni yıla hazırlandı. Kayak merkezinde bulunan oteller de müşterilerine yılbaşında çeşitli sürprizler hazırlıyor.
Kars Güncel-Cıbıltepe Kayak Merkezine hafta içi olmasına rağmen gelen kayakseverler, sarıçam ağaçları arasında gönüllerince kaymanın keyfini yaşadı. Habitat Otel Sahibi Kürşat Gemalmaz, kayak merkezinde otellerin doluluk oranının yüzde 100'ü bulduğunu ve yılbaşında müşterilerine çeşitli sürprizler hazırladıklarını belirtti.
Kayak merkezinde 1 metrenin üzerinde kar olduğunu ifade eden Kürşat Gemalmaz, "Karımız gerçekten çok güzel, bu sene erken yağdı. Sezona erken başladık. 6 Aralık itibariyle kayak yapmaya başaladık Sarıkamış Kayak Merkezinde. Her şey çok güzel. Kar 1 metrenin üzerinde, pistlerimiz ezilmiş. Tesislerimiz hazır. Her şeyiyle yılbaşında kayakseverleri bekliyoruz" dedi.
Yılbaşında müşterilerine çeşitli süprizleri olduğuna dikkat çeken Kürşat Gemalmaz, "Otelimizin programları canlı müzik, folklor gösterileri, tipik yılbaşına özel oryantal olmazsa olmazımız, havai fişek gösterimiz var ve gece 24.00'ten sonrada dilek balonlarımızı uçuracağız" diye konuştu.
Öte yandan kristal kar ve sarıçam ağaçlarıyla Türkiye'nin en iyi kayak merkezleri arasında bulunan Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezinde oteller bütün hazırlıklarını tamamladı. Yeni yılda müşterilerinin karşısına çeşitli sürprizlerle çıkmayı planlayan otellerde doluluk oranı yüzde 100'ü buldu.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.