KARS Haber Girişi : 15 Eylül 2017 09:46

Sarıkamış'ın Efsane Twitter Hesabından Olay Paylaşım

Sarıkamış'ın Efsane Twitter Hesabından Olay Paylaşım
Sarıkamış'a dair paylaşımlarda bulunan Sarıkamış Kayak Grubu adlı twitter hesabından yapılan paylaşımda, Sarıkamış üzerinde yapılan spekülatif algı için cevap verildi.Paylaşımda "Şov Yapanlara" diyerek okları kimin üzerine çevirdiği merak ediliyor.
Kars Güncel-Sarıkamış'a dair paylaşımlarda bulunan Sarıkamış Kayak Grubu adlı twitter hesabından yapılan paylaşımda, Sarıkamış üzerinde yapılan spekülatif algı için cevap verildi. Verilen Cevapta "Şow Yapanlara" diyerek okları kimin üzerine çevirdiği merak ediliyor.
"Her sezon aynı sıkıntılar... Bu tesis bundan çok daha fazlasını hakkediyor!" diyerek paylaştığı twitte Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve Kars Valisi Rahmi Doğan'ın Sarıkamış için yaptığı özverili çalışmalara değinilirken, "Tüm işlerini sosyal medyada saat saat paylaşıp şow yapanlara, oturdukları koltukları sadece ısıtarak  görev süresini doldurmaya..." diye devam edilen açıklamada kimleri işaret ettiği ise adeta merak konusu olmuş durumda.
İşte Sarıkamış'ın efsane twitter hesabı Sarıkamış Kayak Grubu'ndan yapılan paylaşım;




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.