SPOR Haber Girişi : 18 Ocak 2019 19:34

Sarıkamış Kar Sincapları Grubundan Sosyal Sorumluluk Projesi

Sarıkamış Kar Sincapları Grubundan Sosyal Sorumluluk Projesi
Sarıkamış'ta kayak ve snowboard sporları için sosyal sorumluluk üstlenen Sarıkamış Kar Sincapları, Hatıra Ormanı Projesi başlattı.
Kars Güncel- Sarıkamış Kayak Merkezi'nde sosyal sorumluluk projeleri yürüten Sarıkamış Kar Sincapları Grubu yeni bir proje için çalışmalara başladı. Grup Kars'ta ormanlık alanlar oluşturmak için hatıra ormanı projesi başlattı. 

Grubun sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada; "9 yılın emeği - birikimi sonucu ortaya çıkan #SarıkamışKarSincapları ve #BuFormanınBirçokAmacıVar diyerek başladığımız, hedef büyüterek devam edeceğimiz Sosyal Sorumluluk projelerimiz ile siz değerli aile üyelerimizin sesi olmayı görev edindik. Resmi görüşmeler neticesinde çok yol kat ettiğimiz “Hatıra Ormanı” Projemizi artık yüksek sesle dillendirirken, en başından beri sizlerden aldığımız destek ile hedeflerimize daha hızlı ilerlemeye başladık. #GeleceğimizKazansın sloganıyla artık kabına sığmayan, şimdiden yüzleri bulan fidan sayımız ile en büyük amaçlarımızdan biri olan Hatıra Ormanı projemizi “Her 1 Forma 2 Fidan” diyerek en büyük destekçilerimiz olan siz değerli aile üyelerimizin karşısına çıkmaktan gurur duyuyoruz. Hatıra ormanımızın yeri kesinleştiğinde tüm fidanların dikilmeye başlanacağını ve dileyen herkesin bu projeye katılabileceğini hatırlatalım🙋‍♂
#karsincapları  #BuFormanınBirHikayesiVar #sarıkamışkarsincapları" denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.