YAŞAM Haber Girişi : 18 Aralık 2016 14:27

Sarıkamış Belediyesi'nin Karla Mücadelesi Devam Ediyor

Sarıkamış Belediyesi'nin Karla Mücadelesi Devam Ediyor
Bölgede etkili olan kar yağışıyla birlikte, Kars Sarıkamış Belediyesi tarafından ilçe merkezinde kar temizleme çalışmaları son hızıyla sürdürülüyor.
Kars Güncel-Kafkas Haber Ajansın'da yer alan haberde; Yurdu etkisi altına alan yoğun kar yağışı ile birlikte Sarıkamış Belediyesi ekipleri tarafından ilçe merkezindeki tüm yollarda kar küreme ve yol açma çalışmaları yapıldı. Sarıkamış Belediyesi, halkın olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için gece saatlerinde başlattığı kar temizleme çalışmasını gün içinde de aralıksız sürdürdü.

Sarıkamış Belediyesi Zabıta Amiri Ali Yıldırım, karla mücadele çalışmalarını aksatmadan yürüttüklerini söyledi. İlçedeki ana yollarda çalışmalara ağırlık verildiğini ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu;

"İki gün aralıksız yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Bizde belediye olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. İlçe merkezinde hiçbir yolun kapalı kalmaması için arkadaşlarımız çalışmaya devam ediyor. Kar yağışı devam ettiği sürece halkın mağdur olmaması için yol temizleme çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ardından yol genişletme çalışmalarına yoğunluk vereceğiz."

Vatandaşlardan Muhammed Miroğlu da "Sarıkamış Belediyesinin yaptığı bu hizmetten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İki gün boyunca aralıksız yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi fakat belediye ekipleri gece gündüz çalışıp elinden geleni yaptılar. Bu konuda herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.