KARS Haber Girişi : 01 Mart 2019 23:34

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Büyükelçiler Kars'ta

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Büyükelçiler Kars'ta
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, çeşitli programlara katılmak üzere Kars'a geldi.
Kars Güncel- Havaalanında Vali Türker Öksüz, 65. Dönem UDH Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve diğer il protokolü tarafından karşılanan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, programı kapsamında ilk olarak Vali Türker Öksüz’ü makamında ziyaret etti.
 
Ziyaretinde Valilik Şeref Defterini imzalayan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bakanlığının ilimizdeki projeleri hakkında Vai Öksüz'le  ile bir süre görüş alışverişinde bulundular. 
 
Valilik ziyaretinin ardından Evliya Camiine geçerek Ebul Hasan Harakani Hazretlerinin türbesini ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı  Mustafa Varank ve Vali Öksüz,  daha sonra Kars Kalesi çevresindeki tarihi yapıları gezdiler ve Tarihi Yapının Korunması Projesi kapsamında devam eden restorasyon çalışmalarını incelediler.  
 
Kayağın İpek Yolu Kar Raftingi etlik programı için Kars’a gelen büyükelçilerle öğlen yemeğinde bir araya gelinmesinin ardından Kars Küçük Sanayi Sitesi ve Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek incelemelerde bulundular. 
 
Kars’taki programın ardından Sarıkamış’a geçen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Vali Türker Öksüz, Kayağın İpek Yolu Kar Raftingi etlik programı için ilimize gelen büyükelçilerle akşam yemeğinde bir araya aile fotoğrafı çektirdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.