SİYASET Haber Girişi : 06 Ekim 2016 19:19

Saadet Partisi'nden Camiler Haftasında İl Müftüsüne Ziyaret

Saadet Partisi'nden Camiler Haftasında İl Müftüsüne Ziyaret
Kars Saadet Partisi Gençlik Kolları İl Başkanı Engin Bulut ve başkan yardımcıları 1-7 Ekim Camiler Haftası nedeniyle Kars İl Müftüsü Mehmet Genç'i ziyaret ettiler.
Kars Güncel-Kars Saadet Partisi Gençlik Kolları 1-7 Ekim Camiler Haftası'nda şu mesajı verdiler;

"Camiler, insanların ortak bir yerde buluştuğu, kardeşlik duygularının, hoşgörü anlayışının, birbirimize olan sevginin güçlendiği mabetlerdir. Camiler, içinde başka hiçbir yerde bulamayacağınız çok güzel bir huzur ve haz kaynağıdır. Camiler bir ibadet yeri olmakla birlikte, toplumumuzu birleştirici özelliği ile insanın maneviyatını güçlendiren, moral veren yerlerdir.

Toplum olarak birbirimize sıkıca bağlanmanın, bir arada kenetlenmenin en önemli kaynağı olan camilerimizde hizmet veren kardeşlerimiz; aydınlatıcı, uzlaştırıcı, bütünleştirici görev anlayışıyla dini konularda halkı aydınlatırken, sosyal sorunlara da çözüm arayan, ulvi bir vazifeyi yerine getirerek toplum hayatında önemli bir görev üstlenmişlerdir.

Zengin, fakir, amir, memur, yaşlı, genç, ırk ve dil fark etmeksizin herkesi bünyesinde toplayan, vahdetin simgesi olan camilerimiz, ümmetin birleştiği yerdir. Bu nedenle tüm İslam aleminin Camiler Haftası'nı tebrik eder, birlik ve beraberliğin daim olmasını, ümmetin kurtuluşuna vesile olmasını Canab-ı Hak Allahü Teâlâ'dan (c.c) niyaz ederiz."

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.