EĞITIM Düzenleme Tarihi : 11 Ağustos 2020 22:48 Haber Girişi : 11 Ağustos 2020 22:52

Okullar Ne Zaman Açılacak MEB'den Açıklama Geldi

Okullar Ne Zaman Açılacak MEB'den Açıklama Geldi
Milli Eğitim Bakanlığı okulların açılış tarihinin Bilim Kurulu Toplantısı'nda alınacak kararla belli olacağını ve kararın yarın açıklanacağını belirtti.

Kars Güncel- Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 pandemi sonrasında Türkiye'de de kontrollü sosyal hayata yönelik tedbirler alınmaya devam ediyor.

Milyonlarca öğrenci, veli ve eğitim camiasının merakla beklediği 2020-2021 eğitim öğretim yılının ne zaman başlayacağı ve nasıl eğitime devam edileceği konusu hakkında Milli Eğitim Bakanlığı'ndan bir açıklama yapıldı.

MEB'den yapılan açıklamada; "2020-2021 eğitim öğretim yılına ilişkin değerlendirme süreci nihai aşamadadır. Yarınki Bilim Kurulu toplantısı sonucuna göre alınacak karar, en kısa sürede kamuoyu ile paylaşılacaktır." denildi.

HaberTürk Yazarı Tarih Verdi
Ayrıca Haber Türk gazetesi yazarı Muharrem Sarıkaya ise;"Okulların açılış tarihi belli oldu!
Özel okulların hafta başı açılması beklenirken, MEB'de yeni bir model tartışılıyor.
Buna göre 17 Ağustos'ta özel, 31 Ağustos'ta da devlet okulları online başlayacak, 21 Eylül'de normale geçecek." ifadelerine yer verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.