SİYASET Haber Girişi : 26 Ekim 2018 21:25

Naif Alibeyoğlu Kars Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Naif Alibeyoğlu Kars Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı
Kars'ta iki dönem belediye başkanlığı yapan ve her ortamda Karslı vatandaşlar tarafından büyük sevgi ile karşılanan Naif Alibeyoğlu, CHP'den Kars Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
Kars Güncel- 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi bütün Türkiye de olduğu gibi Kars ta da aday adayları müracaatlarını yapmak için partilere gelmeye başladı. Kars’ta her kesim tarafından sevilen ve 2 dönem belediye başkanlığı görevini yapan Naif Alibeyoğlu, Halitpaşa İşhanı’nda bulunan CHP İl Başkanlığı’na geldi. Alibeyoğlu, burada CHP Kars İl Başkan Yardımcısı İhsan Tazegül’e belediye başkanlığı aday adaylığı başvuru dosyasını verdi. Alibeyoğlu, Kars’ın yeniden eski günlerdeki canlılığına kavuşması için aday aday olduğunu belirtti.  
Alibeyoğlu burada yaptığı konuşmada; "Öncelikle hepinizin yüreğine sağlık bu soğukta buraya kadar kalkıp geldiniz. Bu kaderi birlikte paylaşacağız buna inanıyorum. Güzel bir yürüyüşe hep birlikte gidiyoruz bu yol hepimize birlikte güzel ve müreffeh bir Kars getirmesi adına hepinize bu manevi yürüyüşte başarılar diliyorum, yolumuz açık olsun yolunuz açık olsun. 1999 yılında görevi devraldığımda mahallerimizde yol yoktu, su yoktu, kanalizasyon yoktu park yoktu, sinema yoktu festival yoktu kısaca yoklar kentiydi. Bir zamanlar hatırlıyorsunuz 50 milyara satılık şehirdi. yokluklar ve imkansızlıklar içerisinde imkanlar yarattık. Bu gün malesef Kars 10 yıl önce bıraktığımız noktada değil. Biz koltuk makam için talepte bulunmuyoruz. Caddede sokakta halkımızın isteği üzerine tekrar Kars Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurumuzu yapıyoruz." dedi.
Sözlerine şu şekilde devam eden Naif Alibeyoğlu; "Kaderimizi başkaları belirlemesi kaderimizi Biz belirleyelim yeter artık buna dur diyelim. Diğer şehirlerle aramızdaki Uçurumu nasıl nasıl kapatacağız arkadaşlar Onun için bu bir şanstır son bir şans ver lütfen bu dedikoduları asla ama asla inanmayın Sizlerden ricam bu tür dedikodular duyduğunuzda anında beni arayın Ben sizin bir evladınız bir kardeşinizim birlikte kaderi hayatı paylaştık ve bundan sonra da paylaşacağız ve bundan sonra ben ne yapacağım bundan sonra sadece ben Kars için hep birlikte Kars için neler yapacağız onları tartışıp onları masaya yatıracağız birlikte üreteceğiz birlikte dayanışma içinde hep birlikte basın huzurunda Bütün herkesin yönetimde yer alabileceği yönetimde söz sahibi olacağı bir belediyecilik anlayışı geliştirecek Çünkü artık benim kendimi ispatlamak gibi bir anlayışım yok bundan sonra birlikte karar vereceğiz şehirde yapılacak çalışmaları örnek kaldırım işgallerinin bir kampanyayla şehrin temizliğini bir kampanyayla u şehri İnanın ki her sabah kendim süpüreceğim Sabahları esnafımızla birlikte bu Kampanyayı başlatacağız bu Heyecanın birlikte yaşayacağız Arkadaşlar artık
Birlikte kaderimizi belirlemek üzere Allah'a emanet olun başvuru dilekçemi başkana teslim ediyorum Beni onurlandırdınız hepinize teşekkür ederim" dedi.
Haberin Videosu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.