ASAYİŞ Haber Girişi : 20 Temmuz 2020 10:57

Müge Anlı Kars'ta ki Anne Oğul Cinayetinin Ayrıntılarını Açıkladı

Müge Anlı Kars'ta ki Anne Oğul Cinayetinin Ayrıntılarını Açıkladı
Kars'ta kaybolduktan sekiz gün sonra su kuyusunda cesetleri bulunan Figen Karadağ ve Mert Karadağ olayıyla ilgili olarak Müge Anlı edindiği ayrıntıları açıkladı.
Kars Güncel-İstanbul'dan ev almak üzere memleketleri Kars'a gelen, kendilerinden 8 günlük bir sürede haber alınamayan ve daha sonra su kusuyusunda cesetleri bulunan Figen Karadağ ve oğlu Mert Karadağ'ın olayına ilişkin elde ettigi bilgileri paylaştı.

Otopsi işlemleri tamamlanan anne ve oğlunun cenazeleri dün köy mezarlığında göz yaşları içerisinde defnedildi.

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "12.07.2020 günü 155 Polis İmdat hattı aranarak İstanbul ilinden Figan Karadağ ve oğlu Mert Karadağ'ın yakınları kendilerinden 10 Temmuz 2020 tarihinden bu yana haber alamadıkları şeklinde ihbarda bulunmaları üzerine, Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışma neticesinde konu ile ilgili M.S (29)ve A.S. (29)gözaltına alınmış ve olay aydınlatılmıştır. Figan Karadağ ve Mert Karadağ'ın av tüfeği ile öldürüldüğü tespit edilerek olayda kullanılan av tüfeği ele geçirilmiştir.

Yapılan yer gösterme neticesinde cesetlerin bir su kuyusuna atıldığı tespit edilmiş gerekli otopsi işlemleri için adli tıp birimine gönderilmiştir." denildi

Müge Anlı Cinayet Olayını Anlatıyor 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.