SİYASET Haber Girişi : 31 Ocak 2019 13:42

Millet İttifakı Atıf Özbey’i Kağızman’da Aday Göstermek İstiyor

Millet İttifakı Atıf Özbey’i Kağızman’da Aday Göstermek İstiyor
31 Mart 2019 Yerel Seçimleri İçin Kars Belediye Başkan aday adayı olan Atıf Özbey Kağızman siyasetini hareketlendirecek bir karara hazırlanıyor.
Kars Güncel-  Kars'ta tüm partilerin adaylarının belirlenmesinin ardından Kars Belediye Başkan aday adayı Atıf Özbey  Kağızman siyasetini etkileyecek bir hamle yapmaya hazırlanıyor. 

Kağızman’da CHP İYİ Parti ve HDP desteğiyle Saadet partisinde ortak aday gösterilmek istenen Atıf Özbey’in adaylığı için Genel merkezler ve yerel teşkilatlar konu üzerinde görüşüldüğü öğrenildi. 

Ankara kulislerinde konuşulan kulis haberleri Kars'ı aşarak Kağızman'a kadar ulaştı. 31 Mart Yerel Seçimlere Kars hızlı adımlarla yaklaşırken, siyasi kulislerden gelen haberler ise âdete ortalığın tozunu dumana katacak gibi... Şimdiden fısıltı olarak konuşulanlar önümüzdeki günlerde gerçeğe dönmesi öngörülen son kulis haberine göre ise 31 Mart 2019 günü yapılacak yerel seçimlerde Kars Belediye Başkan aday adayı olan Atıf Özbey'in Kağızman'dan Saadet partisinden aday olacağı yönünde.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.