KARS Haber Girişi : 26 Kasım 2022 15:52

MHP'den Kars'ta 'Köyüm Benim' ziyaretleri

MHP'den Kars'ta 'Köyüm Benim' ziyaretleri
Milliyetçi Hareket Partisi MHP'nin 'Adım Adım 2023: Köyüm Benim' Sohbet Toplantıları kapsamında MHP Kars İl Başkanlığı Köylerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

MHP'den Kars'ta 'Köyüm Benim' ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi MHP'nin 'Adım Adım 2023: Köyüm Benim' Sohbet Toplantıları kapsamında MHP Kars İl Başkanlığı Köylerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Köy ziyaretleri kapsamında MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, MHP MDK üyesi Taner Gökçek,  MHP MYK Üyesi Gökhan Öngel, MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, MHP İl Genel Meclis Üyesi Turgay Uluhan, Merkez İlçe Başkanı Uğur Boy, Kadın Kolları Başkanlığı, İl Başkan yardımcıları ve Parti Yönetimi katılım sağlayarak, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda ‘Köyüm Benim’ temalı köy ziyaretleri kapsamında Kars’ta köy ziyaretleri parti yetkilileri tarafından yapılarak köylülerle buluşuldu. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından tüm yurtta başlatılan ‘Adım adım 2023: Köyüm benim sohbet toplantıları’ temalı ziyaretlerin Kars programında bugüne kadar 30 köy ziyaret edildi.

Sohbet toplantıları vesilesi ile Kars’a gelen MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ ve Parti yetkilileri köylerde vatandaşlarla bir araya geldi. İl ve ilçe teşkilatlarının öncülüğündeki ziyaretler; merkez ve ilçelere bağlı köylerde gerçekleştirildi. Köy kahvehaneleri, meydanlar ve taziye evlerinde düzenlenen programlarda İl Başkanı Tolga Adıgüzel, selamlama konuşmalarının ardından söz alan MHP’li yöneticiler, Türkiye’nin son yıllarda elde ettiği kazanımların sürekliliği açısından Cumhur İttifakı’na destek istediler

Cumhur İttifakı’nın gücünü Türk Milleti’nden aldığını söyleyen, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel,  ‘’Bu ittifak resmi olarak Şubat 2018’de kurulmuş gibi gözükse de milletimizin gönlünde 15 Temmuz 2016 gecesi kurulmuştur’’ dedi. Cumhur İttifakı’nın O günden bu yana milletin gönlünde yeşerip kök salarak bu günlere ulaştığını ve özellikle milli meselelerde diğer ittifaktan ayrıştığını söyledi. ‘’Geçmişte devlet bütçesinin önemli bir bölümü başka ülkelerden yapılan alımlara yani silah-savunma gideri olarak harcanıyordu. Artık devletimiz bu silahları, hatta paramızla almak istediğimiz ancak bize satılmayan savunma gereçlerini bile kendisi üretiyor. Bu CHP’liler ‘Biz gelirsek İHA ve SİHA üretimini durduracağız, savaş olmasın’ diyorlar. Peki, yeterli savunma gücün olmazsa 4 mevsimi birden yaşadığımız ve her türlü nimete sahip olduğumuz bu cennet köşesi vatanımızda bizi durdururlar mı? Tarihte birçok savaşın, bu güzide topraklara sahip olmak için yapıldığını hepimiz çok küçük yaşlardan itibaren okuduk veya dinledik. Devletimizin bu bilinçle yürüttüğü çalışmalar neticesinde İHA ve SİHA’da başarıyı yakaladık. Vatandaşımız konunun önemini bildiğinden Cumhur İttifakı’nı bağrına basmıştır ve yine tüm sorunların üstesinden Cumhur İttifakı ile gelineceğinin farkındadır.” İfadelerini kullandı.

MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel,  tarafından yapılan açıklamada “Genel Merkezimizin başlatmış olduğu, ADIM ADIM 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları temalı köy ziyaretleri kapsamında bugüne kadar yaklaşık 30 köy ziyareti gerçekleşmiştir. Gerçekleştirilen  toplantılarımıza, teşriflerinden dolayı katılım sağlayan köylülerimize buradan  teşekkür ediyorum. “Köyüm Benim” temalı sohbet toplantıları sırasında, köy köy dolaşılarak en ücra köşelerdeki hemşerilerimizle kucaklaşacağız, yerinde tespit edecek, talep ve sorunları dinleyecek, partimizin misyonunu, vizyonunu, mesajlarını, sorunların çözümüyle ilgili yaklaşımını hemşerilerimize anlatacağız” dedi.