YAŞAM Haber Girişi : 13 Ekim 2019 14:23

KYK Öğrencilerinden Barış Pınarı Harekatına Destek

KYK Öğrencilerinden Barış Pınarı Harekatına Destek
KYK öğrenci yurtlarında barınan öğrencilerden mehmetciğimiz tarafından sınır ötesinde sürdürülen Barış Pınarı Harekatına destek.
Kars Güncel- Kredi Yurtlar Kurumu öğrenci yurtlarında barınan öğrencilerden mehmetciğe destek.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'de Fıratın batısında oluşan terör koridorunu yok etmek ve ülkemize yönelik faaliyetler içerisinde yer alan terörist unsurların temizlenmesi, Türkiye'de misafir bulunan Suriyeli sığınmacıların oluşturulacak güvenli bölgelere yerleştirilmesi amacıyla başlatılan sınır ötesi operasyona toplumun her kesiminden destek gelmeye devam ediyor.

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İpekyolu KYK öğrenci yurdunda kalan öğrenciler bir araya gelerek harekatta görevli güvenlik güçleri için dualar ederek Barış Pınarı harekatında görevli mehmetciklere destek oldular.

Ayrıca Giresun'da okuyan Karslı üniversite öğrencilerinden Ahmet Özdemirci ve arkadaşlarıda bir video çekerek TSK tarafından başlatılan operasyona destek olduklarını belirttiler.

Türk Bayrağı ve Atatürk posterlerinin açılarak cep telefonlarının flaşları ile TSK yazıldığı ve komando andının okunduğu videoda görevli tüm mehmetçikler için dualar edildi.
Haberin Videosu
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.