KARS Haber Girişi : 18 Ağustos 2016 12:26

Kriz Masası'ndan Kars İçin Uyarı!

Kriz Masası'ndan Kars İçin Uyarı!
Dün başlayan ve bugünde devam edecek olan aşırı yağış nedeniyle Karslı vatandaşlara uyarılarda bulunan Kars Belediye Başkan Vekili Hüseyin Bedel, tüm tedbirlerin alındığını da dile getirdi.

Kars Güncel-Dün olağanüstü bir durum yaşandığını belirten Bedel, gece saatlerine kadar Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'nın talimatlarıyla kriz masası oluşturulduğunu kaydetti.

Bedel, vatandaşlara uyarıda bulunarak; "Dün gece saatlerine kadar ilgili başkan yardımcıları ve birimlerle kriz masasında çalışma yürüttük. Bu süreçte dün de gördük ki aracımız yetersiz, bu anlamda ilçelerimize müracaatta bulunduk. Sağ olsunlar 7 ilçemizin belediye başkanları da araçları göndererek meteorolojinin uyarısı karşısında bize destek oldular." dedi. Kars'ta dün metrekareye 9 kg yağış düştüğünü, meteorolojiden yapılan uyarıda bugün ise neredeyse 2 katı bir yağışın beklendiğini dile getiren Başkan Vekili Bedel, "Dün ilimize metrekareye 9 kg yağış düştü. Bugün ise yaklaşık 16 kg bir yağış bekleniyor. Buna karşın bizler de belediye olarak tüm önlemleri almış durumdayız. Vatandaşların da bu duruma gerekli önlemleri almalarını istiyoruz. 153 ve 110 ihbar hattımız ve ekiplerimiz faaliyette ve vatandaşlar saat gözetmeksizin halkımızın hizmetinde olacaktır." Şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.