ASAYİŞ Haber Girişi : 25 Ağustos 2016 14:12

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Silahlı Saldırı, Çatışma çıktı

Kılıçdaroğlu'nun Konvoyuna Silahlı Saldırı, Çatışma çıktı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu sabah Kars'tan karayolu ile Ardahan ve Artvine geçti. Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç İlçesine geçerken konvoya ateş açıldı, çatışma çıktı.
Kars Güncel- Bugün saat 10:00'da Kars Havalimanına gelerek buradan Ardahan ve Artvin'e karayolu ile geçen Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Şavşat'ın Yanıklı Köyü yakınlarında ateş açıldı. Konvoyda bulunan korumalar ateşle karşılık verdi. Gelen bilgilerde çıkan çatışmada özel harekat ve jandarma personellerinden yaralıların olduğu bilgisine ulaşıldı. Ayrıntılar geliyor.  İlk Gelen bilgilerde PKK terör örgütünü işaret ettiği belirtildi. 

CHP Liderinin danışmanı CNN Türk'te canlı yayına bağlanarak olayın bir saldırı olmadığını söyledi. Danışman, "Saldırı değil, konvoy güzergahında çatışma çıktı. Kılıçdaroğlu iyi."dedi.

14:26
CHP Liderinin konvoyuna silahlı saldırı olayı ile alakalı olarak, yolda güvenlik önlemi alan jandarma personellerine ateş açıldığı ve çatışmanın böyle başladığı bilgisi yeni ulaşan bilgiler arasında.

Çatışma devam ediyor ayrıntılar gelecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.