ASAYİŞ Haber Girişi : 31 Ekim 2016 20:41

Kazada Can veren Şenol Öğretmenin Hayalleri Yarım Kaldı

Kazada Can veren Şenol Öğretmenin Hayalleri Yarım Kaldı
Kars'ta bugün akşam saatlerinde Paşaçayır Mahallesinde meydana gelen kazada ağır yaralanarak hayatını kaybeden 29 yaşındaki vekil öğretmenlik yapan Şenol Şimşek'in ölümü sevenlerini yasa boğdu.
Kars Güncel- Kars'ta akşam saat 18:30 sıralarında Paşaçayır Mahallesi'nde meydana gelen kazada ağır yaralı olarak kaldırıldığı Kars Harakani Devlet Hastanesi'nde yaşamını kaybeden 29 yaşındaki genç öğretmenin ölümü sevdiklerini ve Kars'ı yasa boğdu.

Kars'ın Akyaka ilçesi Esenyayla Köyü'nde vekil olarak Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan ve bekar olan Şenol Öğretmen'in kaza haberi üzerine kaldırıldığı hastaneye akın eden ailesi, meslektaşları ve sevenleri gözyaşlarını tutamadı.

Kaza yaptıkları aracın sürücüsü ve görev yaptığı okulda Müdür Vekilliği görevini yapan Sercan Erdağı hastanede müdahale yapılırken girdiği şokun etkisiyle ölen arkadaşı Şenol öğretmen için ağlayarak ettiği feryatları duyan meslektaşları ve sağlık görevlileri'de göz yaşlarını tutamadı. 

29 Yaşındaki genç öğretmenin böylesine bir talisiz kazada vefat etmesi ise öğretmeni tanıyan tanımayan her kesi derinden üzdü.
Hastaneye gelen Kars İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun görevli polisler ve sağlık personellerinden bilgi aldı. Altun kazada yaralanana araç sürücüsü Esenyayla Okul Müdürü Sercan Erdağı'ile ilgilenirken, vefat eden vekil öğretmen Şenol Şimşek'in feryatlar içerisinde olan ailesini ise teselli etti.

Altun, "Bizim iki öğretmenimiz Akyaka Esenyayla köyünde görevli. Biri kadrolu öğretmen diğeri ise ücretli öğretmeniz. Özel araçlarıyla Kars sanayi istikametinden gelirken Paşaçaşır yolunda kaza geçirmişler. Kaza sonucu ücretli öğretmenimiz Şenol Şimşek hakkın rahmetine kavuştu. Dğer öğretmenimiz yara almadan kurtuldu. İkisi de Akyaka Demirkentli ve yine ikisi de Akyaka Esenyayla köyünde görev yapıyor. Rahmetli olan öğretmenimizin cenazesi şu anda hastane morguna konuldu. Allah'tan öğretmenimize rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyoruz." dedi. 
 
Bizde Kars Güncel Olarak Bu elim kazada hayatının baharında talisiz trafik kazasında hayatını kaybeden genç öğretmene Allah'tan Rahmet sevenlerine yakınlarına ve tüm şehrimize baş sağlığı diliyoruz.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Alper DOĞAN 01 Ocak 1970 02:00

    Mekanın cennet olsun kardeşim Allah ailene sabırlar versin