KARS Haber Girişi : 03 Ocak 2019 13:38

Karsta Vatandaşın Ücretli Poşet Uygulamasına Çözümü

Karsta Vatandaşın Ücretli Poşet Uygulamasına Çözümü
Karsın Selim İlçesi'nde 1 Ocak itibari ile yürürlüğe giren ücretli poşet uygulamasına bir tepki de işitme engelli vatandaştan geldi.
Kars Güncel- 1 Ocak 2019 itibari ile yürürlüğe giren ücretli poşet uygulamasına bazı vatandaşlar olumlu karşılasa da bazı vatandaşlar karara tepki gösteriyor.

Karsın Selim İlçesinde ücretli poşet uygulamasına başlayan ulusal zincir marketlerin uygulamasına vatandaşlarda kendi çözümlerini üreterek çare buluyor. Selim'de yaşayan işitme engelli Halit Demirkol alışveriş yaptığı marketten ücretli poşetten almak yerine yanında getirdiği poşete aldığı eşyaları koyarken kaydettiği görüntüler gülümsetti. Halit Demirkol marketten yaptığı alışverişi yanında getirdiği poşete doldurarak 0,25 kuruş vermeden alışverişini tamamlayarak eşyalarını evine götürdü.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MURO 01 Ocak 1970 02:00

    YALAN HABER YANLI TARAFLI HABER YOK MU KULİS HABER CHP NE OLDU NAİF CHP GENEL MERKEZ ÖNCE SİZ AÇIKLADINIZ . NE OLDU NAİF BAŞKANINIZ SES ÇIKMIYOR