SPOR Haber Girişi : 11 Ağustos 2016 10:35

Karsspor ve Tesisleri Kapanıyormu?

Karsspor ve Tesisleri Kapanıyormu?
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı gibi birçok kamu kurum ve kuruluşları spora destek verirken, Kars'ta ise var olan spora birileri tarafından neşter vurulmak isteniyor.
Kars Güncel-Edinilen bilgilere göre; Kars'ın simgesi haline gelmiş olan Karsspor'un yıllardır çözülemeyen borç meselesi nedeniyle sürekli sıkıntılar yaşanıyor. Bunun üzerine Karsspor Kulüp Başkanı Muharrem Yıldız, "Kars 36 Spor" adı altında yeni bir Spor Kulübü kuruyor. 

Kars'ta 14 tane Futbol Takımı bulunduğu Amatör Lig'de mücadele eden Kars Belediyespor'dan da bir üzücü haber geldi. Başkanlığını Kars Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Arda Soner Tatlı'nın yaptığı Kars Belediyespor'un kapatılması konusu gündeme geldi. 2015-2016 Amatör Lig Sezonunu 3'ncü sırada tamamlayan Kars Belediyespor'un kapatılması Belediye Meclisi tarafından onaylandığı öğrenildi.

Ayrıca Kars Spor Ali Gaffar Okkan Tesislerinin ise çeşitli sebeplerden dolayı icra dosyalarının bulunduğu herkes tarafından bilinirken, Eski Kars Emniyet Müdürü Şehit Ali Gaffar Okkan'ın adını taşıyan tesislerin akıbetinin ne olacağı şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Kaynak:Volkan Karabağ

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.